Деси Слава разкри истината за Азис, двамата са...

Деси Слава разкри истината за Азис, двамата са...

Деси Слава разкри, че приятелството в попфолка е изключително трудно постижимо. Фолк звездата признава, че рядко има време да се среща с колегите си, което пречи да поддържа по-близки взаимоотношения.

Изпълнителката, която в последните години се бори с килограмите, най-накрая проговори за взаимоотношенията си с Азис и хвърли всички в ступор. 

„Много добри приятели от попфолка да имам, е трудно да се каже. Имам колеги, с които се уважаваме, има колеги, с които съм по-близка отколкото с останалите. Но много, много близки няма как, защото ние не можем да се срещаме, ние сме постоянно ангажирани и нямаме това време да развием такова голямо приятелство. Иначе за мен това е възможно“. сподели тя по време на гостуването си в „Звезден гост“.

Във връзка с взаимоотношенията ѝ с Азис, които често се коментират от феновете, Деси Слава не скри, че са на приливи и отливи.

„Като куче и котка сме! В момента сме в прекрасни отношения. Напоследък не сме се чували. Но всеки беше ангажиран за празниците. Аз отправих едно извинение – бяхме малко скарани. Беше прието извинението. В момента никой на никого не е сърдит. Даже скоро ще го поканя на вечеря, защото имам един подарък да му дам“ – обясни тя./show.blitz.bg