Деси Слава изуми с поредна драстична промяна! СНИМКА

Деси Слава изуми с поредна драстична промяна! СНИМКА

След като наскоро изненада почитателите си с нова фигура и добро настроение, поп фолк певицата Деси Слава продължава с неочакваните промени. Тя вече официално е в отбора на брюнетките, което едва ли някой от феновете й е очаквал да види.

Изпълнителката се показа тези дни в социалните мрежи, където очаквано предизвика вълна от коментари и въодушевени реакции от страна на последователите си.

Деси Слава е чисто нова: Отслабнах с медикаменти и постоянство! СНИМКИ

Припомняме, че ангелогласната певица, която най-накрая успя да пребори по-голямата част от излишните си килограми, се променя със скоростта на светлината и като нищо скоро да ни изненада и с още нещо различно по себе си.

Деси Слава разкри истината за Азис, двамата са... 

"Официално съм в отбора на брюнетките!", похвали се Деси Слава на феновете си, а за новата визия тя получи стотици ласкави коментари и хиляди лайкове в мрежата.

"Брюнетка или блондинка все си хубава, Деситооо няма и друг начин за човек с чисто и добро сърце като теб да не е хубав", "Прекрасна си, Деска, независимо цвета на косата какъв е! Ти имаш голямо сърце и добра душа!", "Всякак си хубава. Глас народен, глас Божий. Ти си Гласът", са само малка част от коментарите към изпълнителката./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 02.03.2023 12:21

И дебели веждаци е нарисувалА и джука е надула....

Арна е

Арна е 02.03.2023 23:40

ама е от село.... Не знам дали наистина е отсело, ама има супер провинциален вид, назависимо дали е с дрешки от Мол-а.

Оценител

Оценител 05.03.2023 2:24

Супер е Деската, мноо готини баджаци.