logo

Бони в центъра на купона на рождения ден на Фики ВИДЕО

Бони в центъра на купона на рождения ден на Фики ВИДЕО

Навръх Националния празник на България 3 март Фики отпразнува шумно своя 25 рожден ден. За купона той покани всички участници от "Като две капки вода", с които се изявява в новия 8-ми сезон, но едва трима от тях го уважиха. 

Да се забавляват с Фики дойдоха Анди, Дара и Маги Джанаварова. С пеещата звезда бе и неговият именит баща Тони Стораро, както и по-малкият му брат Емрах. Купонът обаче направиха колегите на певеца Бони и Илиян, които се раздадоха докрай. 

 

Гласовитите изпълнители хванаха микрофона и запяха песни от няколко стила, с което за пореден път доказаха защо толкова години са на върха. Най-голямата купонджийка за пореден път се оказа Бони, която не напусна дансинга. 

Тя изпя едни от най-големите си попфолк хита, но не пропусна възможност да покаже колко е добра в народната музика, а след това и в естрадата. "Направо скри шапката на всички. След нея никой не искаше да хване микрофона от срам", издадоха очевидци на празника, който бил в столичен ресторант с оркестър на живо./show.blitz.bg

 

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:24

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php