Бони с емоционално откровение за пандемията СНИМКА

Бони с емоционално откровение за пандемията СНИМКА

Поп фолк дивата Бони често споделя не само професионални, но и лични моменти в профилите си в социалните мрежи, където феновете й стават все по-многобройни.

Този път повод за поредното откровение на изпълнителката стана актуалната страховита ситуация в странта и по света, свързана с коронавируса.

Триумф! Бони обра музикалните награди ВИДЕО

"Както всички вече знаем, заради коронавируса се наложи да отменим всички участия и работни ангажименти за неопределен период време.
Ще се пазим и ще сме здрави!!!", пише Бони, а това, което добави, разтърси почитателите й из основи.

"Ех, само допреди няколко дни, колко самоуверени, заети , уж мъдри, бързащи, успешни и важни бяхме. Животът ни показва с едно с едно движение къде бъркаме и колко сме незначителни, малки, страхливи, уязвими и ненужно арогантни, кацнали на собствената си надутост.

Бони: Нека бъдем любов и не се нараняваме!

Защото сме лоши, или не сме достатъчно добри и всичко си има своята закономерност, други го наричат баланс..каквото и да е, факт е, че Земята ни се сърди и е дошло време за равносметка, за почивка, за време ...нейно, наше, за близките ни.

Време, в което може би ще осъзнаем, че пак има истина в приказката: Добрината ще спаси света... Бог е в контрол и винаги с нас./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 17.03.2020 15:16

http://coronavirus.eti.pw