Триумф! Бони обра музикалните награди! ВИДЕО

Триумф! Бони обра музикалните награди! ВИДЕО

Поп фолк дивата Бони превзе тазгодишните музикални награди и грабна статуетките в категория "Кавър на годината" за тоталния си хит "Време е" и "Дует на годината".

Наградата й бе връчена лично от нейната най-голяма гордост - дъщеричката й Михаела, която не скри, че тръгва по стъпките на звездната си майка. Разбира се, потърсихме Бони, за да сподели вълнението си:

"Приятно е! Чест е за мен! Винаги съм си мислела, че не е важно, но пък, когато феновете гласуват за мен и то реално, без плащане и манипулиране на лайкове и на класации, няма как да не съм щастлива. Благодаря им!

И само една малка корекция към тези, които представят песента "Време е" като кавър - тя не е кавър, а българска версия, има я и в сръбска версия. Освен това ми е подарък от композитора, така че нека се информират малко повече за характеристиките на песните преди да определят".

 Бони си клъцна носа СНИМКА

 

Любимката на публиката не скри вълнението си и дръпна трогателна реч, като наблегна на факта, който сподели и пред нашата медия - че публиката не може да бъде купена с последователи и лайкове в социалните мрежи.

Бони: Нека бъдем любов и не се нараняваме!

Хитът на 2019-та грабна още една награда и бе отличен като "Дует на 2019". С тази песен Бони се завърна в челните редици на фолк у нас и е една от най-търсените изпълнителки за участия, още повече, че винаги пее на живо, което се цени много от феновете й./show.blitz.bg

Коментирай

Диана

Диана 26.02.2020 16:33

Заслужава наградата.Това е една от малкото певици с прекрасен глас.