logo

Бомба! Райна лъже, че е бременна! Раздялата с Валери Тюлеков е заради... СНИМКИ

Бомба! Райна лъже, че е бременна! Раздялата с Валери Тюлеков е заради... СНИМКИ

Връзката на Райна, а след това и драматичната раздяла с гаджето й напоследък се превърна в една от коментираните теми в социалните мрежи. Според мнозина ревност е в основата на края на любовта между двамата.

Фолкпевицата за първи път разкри причината, поради която развоят на отношенията й с Валери Тюлеков е бил драматичен. Разбира се, направи го по нейния начин - не директно, а само със загатване.

Изненада! Райна се хвърли в обятията на Атанас Месечков! СНИМКИ

"Относно това се изписаха много неща, които не смятам да коментирам... Все по-често се усеща липсата на човеци сред хората, липсата на ценностна система при голяма част от тях. Липсват усета, нежността и добрите отношения", казва певицата и добавя, че според нея в наши дни почти всичко е тотално извратено, критериите за красота, любов, отношения и пр.

Райна с тежко предупреждение към бившия си Валери Тюлеков! ВИДЕО

Проблемите в любовта обаче, няма как да спрат атрактивната певица да практикува най-любимото си хоби - да пътува из широкия свят, откъдето вече има куп причудливи истории.

Докато била на о. Бали, например, маймунка й отмъкнала слънчевите очила, а после пробвала да вземе и чехлите й, пише "Телеграф".

Докато си играела с катеричка в един от лондонските паркове, рунтавелката се мушнала в чантата й и отмъкнала пакетче с бонбони. Една от най-хубавите й ваканции досега безспорно била в Куба и Мексико.

Голяма драма в живота на Райна!

"Във Варадеро имахме организиран трансфер до летището, но той не дойде в уречения час. Малко по-късно извиках такси, но се оказа, че най-високата скорост, с която се движи колата е 80км/ч. Така пътувахме два часа и половина 100 км. И изпуснахме полета за Мексико.

Трябваше да купуваме нови билети поо 700 долара единия, а това бяха останалите ни джобни пари. Тогава казах на приятелката ми да реве като дете и тя веднага започна. На мен хем ми беше смешно, хем трагично, заболя ме коремът от напрежение. Местните ме помислиха за бременна и като ме попитаха аз казах да.

Скандално! Райна и гаджето й се разделиха с полиция!

Това така ни помогна и не само, че пътувахме без пари, но ни настаниха и в първа класа, тъй като нямаше места. Като пристигнахме в Канкун се оказа, че гледката от стаята ни не е такава каквато очаквахме.

Но като им разказахме премеждията си им станахме симпатични и ни преместиха в по-хубава", разказва Райна./show.blitz.bg
 

Коментирай