Бомба! Мария иска второ дете и трета сватба СНИМКИ

Бомба! Мария иска второ дете и трета сватба СНИМКИ

Мария за пореден път хвърли бомба с това признание, а феновете й са в трепетно очакване да видят всичко, което любимката й е замислила за близкото си бъдеще.

Поп фолк дивата, която в началото на годината скандализира родните фолк среди с еротичния си намек към Константин, явно няма търпение в личния й свят да се случи ефектна и радостна метаморфоза.

Мария пак легна под ножа и сложи нови цици

Мария призна, че би искала да гушка отново бебе, защото нейната Марая е вече пораснала и също така няма да откаже да мине за трети път под венчилото.

"Аз не се виждам без половинка, категорично", сподели изпълнителката в предаването "Автограф" по телевизия "Планета" и дори стигна още по-далеч.

Мария избухна с голямо разкритие за... ВИДЕО

"Това ще ми е трета сватба. Аз съм ентусиаст и ми харесват тези неща, привличат ме. Има хора, които ги отричат, които не харесват тази идея, а за мен това е част от цялата емоция и смятам, че е редно да ми се случи пак. Така че като ми се случи трети път, ще бъда не по-малко развълнувана, защото всяко ново нещо е себе си и всяко следващо е ново.

И в този ред на мисли, бих си го причинила с "двеста". Правят ми се такива работи. Ражда ми се и второ дете. Марая е вече доста голяма и много трудно я хващам за ласки. Сега обмислям тази идея и само трябва да го реша категорично".

Мария качи цената си на 7 бона

Освен бомбастичните разкрития, Мария използва ефира на "Планета", за да направи и официална премиера на дуета си с руския изпълнител Рамбл "Мы кричим"./show.blitz.bg

Коментирай