Бомба! Глория спира да пее заради млад гръцки милионер! (СНИМКА)

Бомба! Глория спира да пее заради млад гръцки милионер! (СНИМКА)

Глория е на път да направи една драстична крачка в кариерата си, от която със сигурност най-потърпевши ще бъдат многобройните й почитатели. Изглежда, че примата на родната поп фолк музика се кани да замрази дългогодишната си кариера.

Причината за шокиращото решение на изпълнителката се оказа любовта й към млад и атрактивен гръцки милионер, пише "Уикенд".

Богатият елин до фолкдивата обаче, не е известен у нас, а връзката й с него е от около година. Не случайно русчуклийката прекарва ваканциите си по гръцките плажове. 

Бомба! Ето го гаджето на Глория! (СНИМКА)

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива. Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена.

Влюбената двойка очевидно се забавлява – гаджетата обиколиха няколко държави през последната година, като по правило отсядат само в 5-звездни хотели. 

Потрес! Глория влезе в манастир! (СНИМКИ)

10-години по-младата половинка на Глория се занимава с търговия и хотелиерство, твърди още изданието. Гръкът притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си.

Заради финансово прекрасното си гадже чалга иконата вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов.

От началото на лятото фолкаджийката приела да извие глас едва 3-4 пъти. Певицата почти е замразила кариерата си и се отдала на заслужена почивка, коментират хора в лекия жанр. 

"Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме", заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливия период в живота й.

Глория изпоти мрежата с тази провокативна СНИМКА!

"Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка. Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее.

Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко", разкриват още източници до седмичника. 

Глория отново нагорещи мрежата с тяло на 18-годишна! (СНИМКИ 18+)

Любопитна подробност е, че младият гръцки милионер е първият мъж, с когото Глория демонстрира публично близост след края на връзката ѝ с Илия Загоров./show.blitz.bg

Коментирай