Азис хвърли око на колегата си Галин! Ето какво горещо признание направи СНИМКА

Азис хвърли око на колегата си Галин! Ето какво горещо признание направи СНИМКА

Краля на фолка Азис изглежда е хлътнал до уши по свой колега и не спира да сипе суперлативи за външния му вид. Доскоро феновете им смятаха, че не се харесват, а сега те изненадаха всички със затопляне на отношенията. 

Много добре знаем, че Азис не отправя комплименти току-така, а когато са отправени към мъж, то със сигурност му е хвърлил око. А последните мераци на Азис са към фолк звездата Галин. 

Азис изрази възхищението си от новите снимки на колегата си, на които показва новата си визия с боядисана руса коса. "Преди малко видях новите му снимки и си помислих, че и той, ако се беше родил на правилното място, сега щеше да е Малума", написа изпълнителят на "Хабиби" за своя колега. 

Видимо Галин се трогна от думите на Азис и не пропусна възможност да му напомни, че е "най-големият". 

Припомняме, че през 2016 година Азис се включи в тоталния хит на Галин "На Египет Фараона", после през 2019 в песента "Мамиш", но тогава се заговори, че фамилия Стораро се сърди на дългогодишния си приятел, че подава рамо на най-голямата конкуренция на Фики. И като че ли оттогава Азис си спестяваше суперлативите за Галин, досега. Не знаем какво се е променило, но е похвално, когато една голяма звезда може да пречупи езика си и да каже някоя добра дума за колега./show.blitz.bg

Коментирай