Азис хвърли голяма бомба, феновете му са в шок СНИМКА

Азис хвърли голяма бомба, феновете му са в шок СНИМКА

Ако преди избори някой може да хвърли бомба, то това е Азис. Положението става много горещо, особено ако Краля на поп фолка у нас заговори за влизане в политиката.

Такива явни намеци направи наскоро в Инстаграм профила си изпълнителят, който реши да отговори на серия от въпроси от страна на последователите си. Един от тях гласеше: "Кога ще се кандидатираш за президент?, а отговора на Азис е повече от красноречив: "Още не е дошъл момента. Има време за всичко".

Азис и Катето Евро се скараха за нещо безумно! СНИМКИ

Тази отворена вратичка, която Азис оставя към политиката, събуди сериозно любопитство във феновете му, които веднага се хванаха за думата и започнаха да го подстрекават да се реши на тази стъпка. "Ти си човека глас на България. По-добър от теб няма!", звучи едно от виртуалните насърчения, което поп фолк звездата прие с усмивка.

Азис се изпусна и показа бебето на Гущерови СНИМКИ

Любопитен е отговора на Азис и на въпрос с кой америнаски изпълнител би направил дует, ако бъде помолен учтиво от него. Изпълнителят закова вниманието с реакцията си: "С всеки, който има повече гледания от мен. За да мога да се махна от тук веднъж за винаги"./show.blitz.bg

Коментирай

ПЪРДЕЛ

ПЪРДЕЛ 26.09.2022 9:51

Ма-нга-л....

долче без габана

долче без габана 26.09.2022 10:05

Като се махнеш оттук завинаги,ще е най-добре,на никой не му пука

123

123 26.09.2022 10:33

Велик си пич! Не слушам чалга, но със сигурност между теб и Кире бих гласувал за теб...

ха ха Хо

ха ха Хо 26.09.2022 10:45

Колкото син има чалгаря толкова и за президент ще се кандидатира.Лъжата за него е вместо добър ден.Чуди се как да задържи внимание защото никой не се интересува от него,дори у маалата.По света Азисовци с лопата да ги ринеш.

празна глава

празна глава 26.09.2022 16:47

Повярвал си......

Batio

Batio 26.09.2022 20:03

Бомба е найстина но,пълна с лайна