Азис се изпусна и показа бебето на Гущерови СНИМКА

Азис се изпусна и показа бебето на Гущерови СНИМКА

Преди няколко дни в социалните мрежи се появи снимка на Азис с малко бебе. Веднага се заговори, че това е момченцето, на което уж певецът е баща. Припомняме, че неотдавна той направи признание, че е станал баща за втори път. Говори се, че това е пореден отчаян опит за пиар, а бебето е на негови приятели. 

Не знаем кое бебе беше показал като свое, но знаем на коя популярна двойка е това, с което се е снимал на морето. Азис за първи път показа последния наследник на Светлана и Християн Гущерови. 

 

Краля на фолка е много близък с милионерското семейство, най-вече с Гущеров. И са прекарали няколко дни заедно в изискан морски комплекс, където певецът се забавлявал с пеленачето. 

Азис се е снимал с бебето без да обяви кое е то, но наши източници издадоха смаолчиността му. Не знаем как родителите са позволили на Азис да покаже наследника им публично, след като досега не са показвали нито едно от трите си деца и доста усилено ги крият от медиите. 

Надяваме се, че изпълнителят на "Хабиби" не е проявил самоинициатива като публикува кадъра и това няма да повлияе на приятелските им отношения./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 17.08.2022 13:21

Никой не е повярвал,че е негово.Напразни опити на чалгаря за повече популярност.Мина му времето.Този и добър ден да ти каже трябва да погледнеш дали не е нощ.

Таня

Таня 17.08.2022 14:58

Няма да му се сърдят,че е показал бебето...време е за реклама..нали трябва да се знае всичко за.тях ..иначе за какво живеят ???

Куку

Куку 17.08.2022 18:32

Изпусна се, насрал ли сее?

veseli4o

veseli4o 18.08.2022 8:05

Ха ха Хо защо да му е минало времето бе злобар?Хора и на 55 години правят деца!При всички случаи от него повечето жени биха искали да имат,не от теб!

ха ха Хо

ха ха Хо 18.08.2022 8:48

veseli4o, както виждам дори циганките не са се наредили на опашка Васко педераско да им направи дете.Няма никаква злоба тук,просто не понасям такъв мазен лъжлив типаж който търси внимание с лъжи.И също така не понасям отвратителното му ''творчество''.

Анти чалгар

Анти чалгар 18.08.2022 23:00

Ужас този защо не се скрие някъде завинаги

Broken Agel

Broken Agel 18.08.2022 23:15

Ха ха Хо като не харесваш даден човек не е необходимо да го обиждаш защото нз какви може да са последиците. Няма нужда от злоба дали лъже или не ти няма как да знаеш . Може би и ти не си симпатичен на хората но чух някой да те е обидил