Азис шокира с признание за дъщеря си: Тя не ми е... ВИДЕО

Азис шокира с признание за дъщеря си: Тя не ми е... ВИДЕО

И утре да спре да пее, Азис няма да има причина да съжалява за нищо, защото е преизпълнил плана си за цял живот. Това заяви самият той в гостуване по bTV този уикенд, а уверението, с което го каза, нямаше как да не пробуди любопитство в мрежата.

Поп фолк звездата действително се радва на зашеметяващ успех не само у нас, но и зад граница. Всяка негова следваща песен се радва на милиони гледания в мрежата.

Азис разтърси с признание! Дъщеря му се отрече от него

"Вече имам близо 1 млрд. гледания на цялата ми продукция. Имам три парчета с над 100 млн. гледания. Аз съм преизпълнил плана си, ако щеш за целия си живот", бяха точните думи на Азис в "Тази събота". А междувременно дуетното му парче с Галена, озаглавено "Г+А= ВНЛ", генерира над 15 милиона гледания само за месец.

Покрай новата си колаборация с Папи Ханс пък, мнозина припознаха дъщерята на Азис като участник във видеоклипа "Самара". Той обаче опроверга твърденията, че Рая се изявява в лентата.

Ваня Щерева заплаше Азис, той я напсува ВИДЕО 18+

"Сара, която е приятелката на Папи Ханс, във видеото участва и играе моята дъщеря. Масово в България се говори, че тя наистина е моята дъщеря. Не хора, Сара не е моята дъщеря! Сара е моя дъщеря във видеото. Моята дъщеря е на 14 години, Сара е на 20, но нямам против да имам толкова красива дъщеря", добави с усмивка Азис./show.blitz.bg

Коментирай

Француза

Француза 16.01.2022 12:51

Всеки ден некадърните писарушки пишат за Манга-праса или за Джули-вето.. Затова сте на равно със Африка.

DRAKON

DRAKON 16.01.2022 16:15

stiga ste s tiq mangali!! derete kovata na bednite a tiq gi podminawate kato malka gara i posle za zaslugi im se dawat i pensii nap imat dalawera s tqh i zatowa se prawqt na slepi!!

........па

........па 16.01.2022 16:16

Босфор тв само натрапва Васко педераско но отдавна му мина времето и сега е само досаден.Никой не се интересува от него.

Крадлив Посерко

Крадлив Посерко 17.01.2022 9:22

Майка ви да еба долна! Големи сте боклуци! Да ви сера в устите! Стига сте занимавали бедния и изстрадал народ с неандерталци! Ебете си майката!! Дано умрете!!!!!!!!

Стратия

Стратия 19.01.2022 2:05

Уникална си просто нямам думи

QVaska

QVaska 24.01.2022 15:24

Нищо особено не е тази Сара,и защо ли продължават да снимат съвместно с Азис нищо хубаво не намирам , мислих че Ханса е добър артист, но не е попаднал на правилната комбинация