Папи Ханс с поредна мощна провокация с Азис... ВИДЕО

Папи Ханс с поредна мощна провокация с Азис... ВИДЕО

Провокацията отдавна е начин на изказ за Папи Ханс, което личи и от най-новата му песен "Самара", която е в колаборация не с кого да е, а с поп фолк звездата Азис, който стана популярен преди години именно с провокациите от сцената.

Първоначалната идея на Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, била да създаде песен за любимата си Сара Драгулева, но за да звучи по-индийски и да създаде ритмичност, решава да добави една сричка и така се получава "Самара".

Папи Ханс възпя "Горгона", а приятелката му спря дъха с този сексапил ВИДЕО

Това е второ общо парче за Папи Ханс и Азис, които през лятото на 2020-а представиха песента "Тясно", а идеята отново да работят заедно не закъснява, става ясно още от споделеното от Папи пред bTV наскоро.

Работейки още по първото парче, рекламистът пуска "Самара" на Азис, който на момента харесва индийското звучене. Папи Ханс сподели, че българинът е консервативен, но с времето свиква с провокациите.

Горещо! Папи Ханс и Сара се пуснаха голи от леглото СНИМКИ 18+

"Аз си спомням, даже с Васко сме си говорили за това нещо, когато аз отраствах, той беше някакъв скандален образ. В момента той е суперзвезда... Така че дай на всеки човек достатъчно дълго време и той ще те обикне, ако има сърцевина в тебе", добави още той.

Папи Ханс разкри, че празниците е прекарал изцяло у дома. Той направи заключението, че покрай противоепидемичните ограничения е отвикнал да посещава заведения и партита./show.blitz.bg

Коментирай

КОй

КОй 11.01.2022 10:16

Ман.гали

абе,

абе, 11.01.2022 11:05

Гнус ме е от тези....

Hali Galli

Hali Galli 11.01.2022 17:04

Ман.гали - пидали.