logo

Азис разкри с какви мъже си ляга! Най-важното е да има... СНИМКИ

Азис разкри с какви мъже си ляга! Най-важното е да има... СНИМКИ

Преди години Азис стана известен със скандална визия, а днес не просто продължава да е популярен, а с право е наричан Краля на поп-фолка. Причината за това безспорно е нечовешкият му талант. Но Азис е и много повече - той е страхотен шоумен.

Той бе първият от шоубизнеса, който открито излезе и заяви, че си пада мъже. Това бе водеща тема дори в централни новинарски емисии. През леглото му са минали не един или двама мъжаги, но едва сега разбираме по какви всъщност си пада костинбродският славей. 

Шаш! Гаджето на Азис му изневери с жена СНИМКИ

Изпълнителят на "Хабиби" е изключително активен в Instagram, където често отговаря на въпроси на феновете си. В последната серия от въпроси и отговори, ролите бяха обърнати и Азис попита последователите си какво е секси мъж и защо. И отговорите заваляха... Но от коментарите на Краля разбрахме какви мъже харесва той. 

Всъщност първоначално той публикува колаж от снимки на едри мъже, за които някои от последователите му заподозряха, че са му бивши. Но от отговорите: идеалният мъж за Азис трябва да бъде висок, едър, да има самочувствие, да не се епилира, да има опит, а лекото шкембенце е добре дошло.

Той в никакъв случай не трябва да се скубе веждите. Азис дори пише, че в София много се подигравали на такива мъже. Освен това перфектният мъж не трябва да е прекалено оформен, да изглежда натурално.

 

Междувременно Азис се пошегува отново със себе си, публикувайки колаж със свои снимки от тази година и от 2012 г. Текстът под снимката е категоричен: "Когато си мислиш, че си видял всичко от 2020 г". 

Снимката от тази година е последната му във фитнеса преди затварянето на залите във връзка с противоепидемиологичните мерки. Певецът писа, че се надява, след 3 седмици да изглежда отново по същия начин./show.blitz.bg