Азис пак легна под ножа, не e за вярване какво промени този път СНИМКА

Азис пак легна под ножа, не e за вярване какво промени този път СНИМКА

Поп фолк звездата Азис отново легна под ножа за поредната естетична интервенция, само че този път е на зона, която най-малко сте очаквали да видите променена.

Този път Кралят на поп фолка реши да тунингова скулите си, за това се похвали самият той в социалните мрежи. Певецът постна своя снимка, на която се забелязват промените, които са деликатно направени от популярен столичен дерматолог.

Азис си свали панталона и изплаши с това, което се крие отдолу СНИМКА 18+

Очевидно е, че метаморфозата на Азис е несвършващ процес. Почти всеки месец изпълнителят се подлага на някаква интервенция, повечето леки и по-скоро козметични.

Азис хванат в нагла лъжа! Бебето му е...

През последните години звездата загърби изцяло женската си визия, с която някога предизвикваше пълен фурор и вече го раздава по-мъжкарски. В клиника в Турция певецът си направи операция за оформяне на гърдите, напомпа бицепсите и се сдоби с големи оформени ръце. Освен това се сдоби с гъсто окосмяване в областта на гърдите, пише "Телеграф".

Наскоро Азис съобщи, че се е подложил на операция за намаляване на месестата част на ушите, както и легна под ножа, за уголемяване на мъжкото си достойнство./show.blitz.bg

Коментирай

рон Jeremy

рон Jeremy 04.07.2022 12:04

ша му съ исшлякам на косматите ненки

rossello

rossello 04.07.2022 12:30

Чул Азиатеца че ако ти стига до пъпа моеш са оножда сам без да плащаш на китайци разни и хоп - удължи бобчето ( нали така сам си го нарече) . Ам за скулите - нинам за ко са му ?!

Филър бе

Филър бе 04.07.2022 19:04

Добре му е запълнила скулите докторката, но със филър а не "под ножа". Но си остава от махалата.