Азис пак избухна, този път е намесен и... СНИМКИ

Азис пак избухна, този път е намесен и... СНИМКИ

След като наскоро се нахвърли безобразно срещу своя фенка, този път Азис наистина мина границата, продължавайки да сипе какви ли не твърдения от личния си профил в социалните мрежи.

Краля на поп фолка у нас, както не без основание наричат от години изпълнителя, се е почувствал недооценен в собствената си държава. А наскоро у нас пристигна не кой да е, а бащата на световноизвестната звезда Бионсе - д-р Матю Ноулс, който е и един от най-уважаваните продуценти. Нещо повече - той се изказа за таланта на Азис и хвърли в шок всички. 

Азис пищи и реве: Боли! Не мога да издържа! СНИМКИ

"Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бионсе. Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата - не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти", споделя д-р Ноулс. А думите му веднага бяха споделени от Азис в профила му.

Азик призна: Изпуснах много, докато се превръщах във... ВИДЕО

Феновете на певеца пък веднага го попитаха дали това е комплимент за него, което явно бе достатъчно за Азис, за да поиска да си излее душата.

"В собствената си държава съм все още нападан, обвиняван и презрян заради цвета ми, музиката и своята сексуалност. Дойде човек от Америка да каже истината за мен! Това е признание. Истината, която не спирам да повтарям за себе си. А бивам нападан, че съм се взел на сериозно. АМИ ДА, МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ СЪМ ДОСТА СЕРИОЗЕН АРТИСТ!", заяви Азис.

Друг негов фен сподели: "Бащата на Бионсе каза това, което българите ги е страх да кажат вече 10 години..", а Азис го поправи, че е от 23 години в музикалния бранш./show.blitz.bg

Коментирай

Prodigy87

Prodigy87 25.10.2023 13:24

Кръгом марш и за америка циганино прост разби морала на маса поколения мама ти дейба циганска звезда е лили иванова а не ти.

Той

Той 25.10.2023 13:29

Продължавайте да правите миризливи гнусни мангали богати... ето ви резултата, мазен нагъл недъгав подчовек

Васко

Васко 25.10.2023 13:39

Мангасарянска работа. Боли ма фара за ГЪЗИС!

Азис

Азис 25.10.2023 16:29

Е това е дадоха крила на циганина мазен.защо тоя не си го прибра при ненормалната си дъщеря ще са си лика прилика ама трябва да му гледаме гадната физиономия тук.недооценен бил циганина му мръсен.да е благодарен че го търпят

Деба

Деба 25.10.2023 20:01

изчадието. Не стига, че е мангал, а и педал!

Ember

Ember 25.10.2023 21:15

Абе той два тона не може да изпее вярно на живо Крал на поп фолк ай стига ве!!

Иванов

Иванов 25.10.2023 21:57

Пеенето му е квичене,като свиня на заколение и цигански маанета.Егати краля ,егати педераското самочувствие!

МИНА

МИНА 26.10.2023 1:08

Б БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНА ЗВЕЗДА ТОВА Е ЛИЛИ ИВАНОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пловдив

Пловдив 26.10.2023 1:54

От пигментацията е манго затова си така миризлив , и хората не са ти виновни че си черен . Това не можеш да промениш .