Азис се помисли за Бог и обижда феновете по брутален начин СКРИЙНШОТ

Азис се помисли за Бог и обижда феновете по брутален начин СКРИЙНШОТ

Краля на фолка Азис захапа жестоко своя фенка в нета. Жената имала неблагоразумието да поиска от своя кумир поздрав по повод рождения ден на мъжа си.

Изпълнителят на „Хабиби“ и още куп хитове избухна в мрежата срещу всички онези простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговия ранг би могла да прави лични поздрави в интернет.

До това се стигна, след като негова последователка му изпратила лично съобщение с молбата да запише видеопоздрав за нейния съпруг, който в същия ден имал рожден ден. „Кажи ми ценичката, благодаря предварително“, завършва обръщението тя.

Втрещен от поредната подобна молба, изпълнителят реши да даде гласност на ситуацията, за да стане ясно на всички, че той не е готов на подобни обръщения в мрежата дори и за пари.

„Ценичката, мила моя, е да спрете да се унижавате и правите на маймуни! Коя звезда по света видяхте да прави поздрави на непознати хора? Къде и как ви хрумна подобно извращение. Откъде накъде ще запиша видео, за да се направите на много вървежни пред хора, които не съм и едва ли някога ще видя на живо?“, попита той.

Обясни още, че например много харесва Мадона, но никога не се е сетил да й поиска да му изпее в клип Like a virgin и да му го изпрати. „Ми кат съм тъп, за малко да остана без поздрав.

Едно от децата ми скоро има рожден ден, ще трябва да го направя“, обясни се още той.

Последователи на Азис обаче му припомниха в коментари, че много световни звезди правят подобни добронамерени поздрави.

„22-кратният победител от турнири от Големия шлем Новак Джокович преди време записа такова обръщение към баба Веска по молба на нейната внучка Боряна, но той не е чак такава звезда“, написа потребител в мрежата./show.blitz.bg

Коментирай

Нннн

Нннн 24.10.2023 10:12

САМИ ГО НАПРАВИХТЕ ЗВЕЗДА МРЪСНИЯТ ЦИГАНИН ИМАЛ ХУБАВ ГЛАС ПРАВЕЛ ШОУ ПЕЕЛ ДОБРЕ НАРОДНИ ПЕСНИ ТОГАВА ЗАЩО НЕ УСПЯ С ГЛАСА СИ А ПЕДЕРАСТИЯТА БЕШЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН

Той

Той 24.10.2023 11:08

вие го направихте с вашите пари на звезда тоя изтърбушен мангал прост недъгав

Асан от маалата

Асан от маалата 24.10.2023 11:12

Не е виновен АзиС, а прост..ците, които му дават повод да се мисли за значим! Това гнусно, нагло и пискливо недоразумение от една гнусна и срамеща по целия свят България и всичко българско, малцинствена група от ПРИМАТИ!

Дупи Гъзев Дупев - евролиберален еврoпедал

Дупи Гъзев Дупев - евролиберален еврoпедал 24.10.2023 21:16

Хей, Гъзис, гащите свалис, надупис и за палците хванис!

.....

..... 25.10.2023 6:24

Пази боже сляпо да погледне! Щеше да ,,бере" тухли из костинброд.....

Batio

Batio 25.10.2023 8:29

Той,не е виновен сиганина!Тия които щракахте пръсти,че и поздравче!Падение!

Хаха

Хаха 25.10.2023 8:50

Докъде се стигна един мангал да се мисли за звезда айде стига това е обидно за истинските певци но тук е така дава се път на бездарници и мангал

Anonimen

Anonimen 25.10.2023 10:40

Трябва да си много тъп за да си фен на този циганин