logo

Азис лъсна чисто гол във вана СНИМКИ 18+

Азис лъсна чисто гол във вана СНИМКИ 18+

Краля на фолка Азис определено знае как да задържи вниманието върху себе си и го прави вече толкова години. Всяка негова снимка предизвиква небивал скандал, особено ако хвърли дрехите и се снима гол. 

Макар навън зимата да се завърна, на Азис му е повече от горещо и се снима чисто гол във ваната си. Изпълнителят на "Сен Тропе" никога не е имал притеснения от голотата, с която навремето проби в шоубизнеса. 

Азис призна: Майка ми се срамува, че съм гей! СНИМКИ

Шок! Азис се паникьоса, качи се на самолета и избяга в... СНИМКИ

Изолацията по никакъв начин не смущава Азис, който си  намира непрекъснато занимания. Всеки ден провежда домашен фитнес, който му помага бързо да изгори натрупаните калории през деня. Той показа снимки и от домашната си тренировка. 

Малко хора знаят, но Азис е голям кулинар и обича да се вихри в кухнята. След като не може да се разхожда, сега той се е отдал на изучаване на нови рецепти, с които иска след няколко месеца да изненада приятелите си, когато му идват на гости.

Нека не забравяме, че той е изключително близък с Катето Евро и Мария Статулова, които се славят като едни от големите специалистки в тази област. Сега Азис е решил да ги надмине и в най-скоро време да ги шашне с кулинарните си умения. Повечето от тях обаче не са диетични и затова се налага да тренира всеки ден, за да не върне килограмите си отпреди години./show.blitz.bg

Коментирай

фики

фики 01.04.2020 13:45

Гей -талибан!

Kzahariev

Kzahariev 02.04.2020 12:06

Знам от старите хора те казват така най-лошо е зъб да те боли и гъзъ те сърби Азис Май много го сърби г***

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 02.04.2020 14:24

http://coronavirus.eti.pw

Циганин

Циганин 02.04.2020 16:36

Безсрамник ще се срамува нормално

biko

biko 02.04.2020 18:02

Да му ядете горното на тоя мангал мръсен

krasi-ira-nevi1

krasi-ira-nevi1 02.04.2020 19:07

Ujas.Otvrad.Qzak za darbata mu kato pevec.