Азис призна: Майка ми се срамува, че съм гей! СНИМКИ

Азис призна: Майка ми се срамува, че съм гей! СНИМКИ

Азис лесно влиза в центъра на вниманието и много трудно излиза след това от там, било то с визиите си, различните провокативни действия или скандални разкрития за личния си свят.

Наскоро поп фолк идолът, който иначе рядко разкрива чак до такава степен душата си, призна нещо, което развихри такива невиждани реакции сред феновете му в мрежата, че стана страшно.

Шок! Азис се паникьоса, качи се на самолета и избяга в... СНИМКИ

Изпълнителят сподели, че майка му Гергина и цялото му семейство се срамуват от неговата хомосексуалност, пише "Галерия".

Родителите му правели всичко възможно, само и само Васко да захаресва жените като тийнейджър и не подкрепяли различната му сексуална наклонност.

Бомба! Азис замесен в грандиозен скандал ВИДЕО

"Майка ми ме водеше по лекари, за да ме излекува. Доведе уролог у нас. Разочаровах ги, че не се роди обикновен човек", разкри една от най-големите си тайни Азис. 

Певецът смята, че една от причините за отношението към него на семейството му е липсата на информация. В годините, в които той израства, няма интернет и близките му нямало как да се информират какво е това хомосексуализъм.

Но е факт, че родителите му и до ден днешен не могат да приемат неговата ориентация. Смятат, че това е някаква болест, която един ден ще му мине и той ще започне да харесва жени. 

Шок! Азис в болница и на системи СНИМКА

За негово щастие, ориентацията му не е прокарала граници между него и близките му. Кралят на поп фолка е изключително близък с майка си и лелите си и им помага с всичко възможно.

Баба му, която почина миналата есен, също не разбирала сексуалните му предпочитания, въпреки огромната обич, която свързваше двамата. 

Припомняме, че Азис е един от първите у нас, който започна открито да демонстрира ориентацията си. През 2006-та дори вдигна сватба с тогавашния си приятел Ники Китаеца, който в последствие заяви, че връзката им е била просто пи ар. След него Азис имаше публична афера с Коце Ламята, но след него рязко започна да крие личния си живот.

Горещо! Азис целуна страстно знойна блондинка... СНИМКА 18+

Известно е, че имаше връзка с мъж на име Велизар, чието име е татуирано на ръката му, но дали все още са заедно, певецът отказва да коментира./show.blitz.bg

Коментирай

АЗИС СМЪРДИ НА ЛАЙНА - ЯСНО Е ОТ КЪДЕ !

АЗИС СМЪРДИ НА ЛАЙНА - ЯСНО Е ОТ КЪДЕ ! 21.03.2020 12:13

И ЗАЩО !

да бе,обратен

да бе,обратен 21.03.2020 12:18

Вехти номера от селски вечеринки!Просто поддържа интереса към себе си!

Чука

Чука 21.03.2020 20:11

Не, не ти не си гей, ти си мазен педерас