Азис хвърли око на Благо Джизъса, съветват Златка да му стегне юздите СНИМКА

Азис хвърли око на Благо Джизъса, съветват Златка да му стегне юздите СНИМКА

Във всеки епизод от "Маскираният певец" Азис ни изненадва с нова и провокативна визия, която не остава незабелязана и буди повече интерес дори от самоличността на участниците зад ефектните маски в шоуто. 

Последната му визия, обаче, успя да внесе няколко въпросителни. Къдравият печем на Краля ан фолка е изкопиран от футболната звезда Благой Георгиев. 

Азис шокира с тази сексуална провокация, иска да е със... СНИМКА

По всичко личи, че изпълнителят на "Хабиби" си има нов мъжки фаворит и това вече не е Валери Божинов, а друга футболна звезда. Става въпрос за Благой Георгиев, който от доста време се подвизава със същата накъдрена прическа. 

Тенът на двете звезди, които явно прекарват свободното си време в солариума, също го доближава до визия. "Все едно гледам Благо Джизъса", пишат в социалните мрежи зрители на "Маскираният певец". 

Не са ни ясни отношенията между двете популярни звезди, но пък знаем, че жената на Благо - Златка, в миналото имаше сериозни проблеми с Азис и дори стигнаха до физическа саморазправа в една от чалготеките на Слънчака. "Май Азис е хвърлил око на Благо. Златка да го държи изкъсо, че току виж й го е отмъкнал", шегуват се още в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

Десо

Десо 09.11.2020 12:27

Да направят тройка!

Мелисита

Мелисита 09.11.2020 23:21

По-тъпо нещо,не бях чела!!!Ужасссс...Прическите им нямат, нищо общо!!!

Нормално е

Нормално е 10.11.2020 8:05

И двата са мазни мангали.

повръща ми се

повръща ми се 11.11.2020 8:54

Да спиш с мъж и то с Азис-що за извратенящина!