logo

Азис избухна с гневен статус!

Азис избухна с гневен статус!

Краля на фолка все още не е свикнал с негативните коментари и се пали като новоизлюпена певица. Така стана с последните статии за него и занемарения му вид, което го изкара извън релси и реши да напише доста гневен статус в Инстаграм. 

Преди няколко дни Азис пусна доста стряскащи негови снимки, а почитателите му изпаднаха в ужас. Всички се питаха какво му се е случило и защо изглежда по този окаян вид. КОсматите му гърди пък допълнително озадачиха последователите му. Реакцията на Азис не закъсня, като използва доста остри думи. 

Драма! Азис загуби баба си!

"Що си с шапка,що си без шапка?! Вижте, хора. Спрете относно космите по тялото ми.Нито съм ви мъж, нито гадже, нито брат! Само тогава имате право да страдате и плачете относно моята визия! Не ви харесват космите по тялото ми? Марш тогава от моя Инстаграм! Преди, когато се гримирах и носех високи токчета, плачехте и искахте да съм мъж. Сега ревете, че било прекалено натурално и космато ! Ай сиктир ", гневи се изпълнителят на "Хабиби".

Реакцията му бе прегърната от доста негови колеги, които също имат този проблем с медиите. "Я си гледай кефа ,никой, никога няма да е доволен ! Прави това ,което желаеш", пише му Глория. Преслава пък не скри, че пада от смях с думите на колегата си./show.blitz.bg

 

Коментирай