logo

Драма! Азис загуби баба си!

Драма! Азис загуби баба си!

Азис преживява един от най-драматичните и тежки периоди в живота си. От този свят си отиде неговата любима баба, за която поп фолк идолът винаги е говорил с огромен респект и любов.

Много близък до семейството на изпълнителя сподели пред "ШОУ", че всичко е било наред и е вървяло перфектно, докато в един момент бабата на Азис не се е скарала с човек, с когото не трябва... 

Какво означава това обаче, можем само да гадаем, защото източникът ни ни заяви, че за нищо на света няма да ни даде повече информация.

Любопитна подробност е, в началото на януари тази година бабата на Азис обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са преброени и за това ударно обучава трите си дъщери Гергина, Стефка и Малина във врачуване.

Думите й тогава бяха, че дните й на земята се преброени и че има странното усещане как някаква сила идва и я взема. Подобно усещане прочутата баба Станка е имала и преди смъртта на сина си, който почина от рак преди няколко години.

Две седмици преди да си отиде любимата баба на Азис пък, умира и нейната дъщеря - сестрата на майката на певеца./show.blitz.bg