Азис и Галена взривиха! Разкриха за недоизживяната любов, която... ВИДЕО

Азис и Галена взривиха! Разкриха за недоизживяната любов, която... ВИДЕО

През годините Азис и Галена са показвали приятелски чувства един към друг, а феновете многократно са ги подтиквали към общ проект. След толкова години те се събраха и сътвориха истински шедьовър, категорични са меломаните. 

Хитовите изпълнители анонсираха новината за дуета си преди няколко дни и оттогава всички почитатели на фолк ритмите тръпнеха в очакване. Чакането свърши, а изненадата на Азис и Галена е огромна, тъй като ги виждаме като участници в един мини филм. 

"Спомен от едно безвъзвратно отминало време. От оная любов, недоизживяната, която се е скрила в най-дълбокото кътче на сърцето ни, за да ни напомня, че времето не лекува всичко. От оная, първата любов, която никога не се повтаря, не се забравя, а само боли — като рана, която се отваря отново и отново..

 

Тази песен не ме пуска от мига, в който я чух. Благодаря за музиката, за думите, за емоциите. Благодаря на Азис за магията в гласа му. Благодаря на всеки един от вас, който ще се влюби в нея. И дано, когато боли, да боли по-малко", сподели Галена часове след премиерата на песента "А+Г=ВНЛ". 

Отзивите на феновете ясно показват, че това е новият хит в жанра. Някои стигат по-далеч и определят дуета като най-силната песен, която са чували от няколко години насам. "Върна ме в детството, при първата любов. Толкова истинска песен за едно отминало време, което на всички ни липсва", гласи един от коментарите под видеото, което представлява истински мини филм. С този клип Галена доказа, че е ненадмината, няма конкуренция, а идеите й не стихват./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 10.12.2021 18:26

Докато говорят актьорите в началото на клипа е ОК,но като започнаха да вият чалгарите започна повърня.

Досадна и недоразвита чалга

Досадна и недоразвита чалга 11.12.2021 1:17

Като музика е гола вода - композиторът не става. Азис вие патетично. Кръчмарската тематика за нещастната любов е вече до болка изтъркана в чалгата. Добре че е Галена да спаси песента поне малко.

Maria Ivanova

Maria Ivanova 12.12.2021 20:02

Super