Ариа се замеси в нов скандал, този път я спипаха в страшно нарушение ВИДЕО

Ариа се замеси в нов скандал, този път я спипаха в страшно нарушение ВИДЕО

Не са много скандалите, в които все още да не се е забъркала поп-фолк певицата Ариа. Първо бяха тези с футболиста Георги Йомов, след това се появиха разни пикантни клипчета от нейни участия, за да се стигне до онези разменени реплики между нея и Камелия.

Е, на Ариа грам не ѝ пука и така в профила ѝ в Инстаграм се появи видео, на което тя документира един от красивите залези, на които се радваме в последните дни в София. Само че документира и нарушение на правилата за движение по пътищата.

 

Ариа и човекът, с когото пътува, карат върху трамвайните релси - нещо, което законът забранява. Нещо повече - от видеото се вижда, че няма спрял автомобил на пътното платно, който да пречи на певицата и спътникът ѝ да се движат на позволеното място. 

Това обаче не бива да ни изненадва. Преди около месец Ариа показа изразителен среден пръст на всички хейтъри от автомобила си. "Тънкото изкуство да не ти пука", написа тя под снимката, с което еднозначно ни показва какво мисли за критиките по свой адрес. /show.blitz.bg