logo

Ани Хоанг се съблече на Малдивите и си развя... ВИДЕО 18+

Ани Хоанг се съблече на Малдивите и си развя... ВИДЕО 18+

Виетнамското чудо от родния попфолк Ани Хоанг спря дъха с разголени снимки от почивката си на Малдивите. Жарко слънце, кристално чиста вода, рифове и невероятен подводен животински радват изпълнителката на „Пайнер“, става ясно от публикуваните от нея кадри в социалната мрежа.

Половинката на Люси Иларионов никак не си поплюва и е решила д отседне във Fihalhohi Island Resort,а снимките й недвусмислено показват, че континентът Азия е в кръвта й и на по-топлия климат тя се чувства отлично.

Люси Иларионов загуби управление върху колата си и стана мазало на пътя... СНИМКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ani hoang ⛤ (@anihoang)

И за да е в тон с екзотиката на атола, Ани е заложила на цветна визия и очарователна прическа с афроплитки, с вплетени пъстри конци

Атрактивна и различна визия показа певицата и във видеото на “Мама е дала“. Лентата грабна зрителите с реалистичната картина на тайнствени хилядолетни храмове и футуристични декори от бъдещето, заснети в първото студио на Балканите, което използва LED екрани, на които се излъчва контролирана виртуална среда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ani hoang ⛤ (@anihoang)

Модерно, иновативно и високотехнологично, видеото е първото по рода си у нас, а в създаването му идеи обединява екип от професионалисти, начело с режисьора Людмил Иларионов – Люси. В “Папараци“ Ани Хоанг разкри, че това е било едно различно изживяване за нея, което дълго ще си спомня.

Люси и Ани се забавляват от сърце на Малдивите, където всяка вечер посещават различни партита и винаги първи откриват дансинга./show.blitz.bg