Андреа шокира с тази СНИМКА! Скоро ще чукне 100 кила

Андреа шокира с тази СНИМКА! Скоро ще чукне 100 кила

Последните две-три години фолкпевицата Андреа се покри. Чалга дивата тотално занемари професията си и потъна вдън земя. кариерата й обаче не е единственото, което половинката на Кубрат Пулев е загърбила. 

Нейни почитатели са притеснени от изчезването й от мединия небосклон. Певицата не прави песни, не ходи по участия, не се бута в предавания, което е нетипично за нейната особа. Има си обаче причина да се скрие. Андреа е качила страшно много килограми и вече няма спомен от някогашния сексимвол на фолка. 

Близки до чалга звездата издадоха пред наш репортер, че от няколко години Андреа се бори с хормонално забаляване. Заради него, а и от стрес, започнала да пълнее. Тотално се е обезобразила, но вече сцената й липсвала и искала отново да пее.

Андреа показа кой я гушка след Кубрат (СНИМКА)

Уви, хората всеки път се шокират от появата й. Андреа е царица на фотошопа и качват предизвикателни снимки, които нямат нищо общо с действителността. Един такъв колаж обикаля социалните мрежи в множество подигравателни коментари. Той бе споделен и от журналистката Албена Вулева с доста хаплив коментар./show.blitz.bg

Коментирай

УСВИНИЛА СЕ Е

УСВИНИЛА СЕ Е 10.04.2019 14:28

УСВИНИЛА СЕ Е ЯКОООО

ха ха

ха ха 10.04.2019 15:20

А албена е седяла и е чакала да се изходи в устата и )))

lina

lina 10.04.2019 16:50

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

Павел Трендафилов

Павел Трендафилов 11.04.2019 22:21

Като видя името на новината затова, че Андреа ще чукне 100 кила, така се пееше в една песен на покойния Тодор Колев: ''100 кила ракия давам, само да те притежавам!''.