Андреа не издържа и се разплака пред всички заради...

Андреа не издържа и се разплака пред всички заради...

Какво се случва с фолкпевицата Андреа и колко е стабилно психическото й състояние, това се питат вече все по-често последователите й в социалните мрежи.

Наскоро тя пусна любопитно видео, в което говори на английски език, на моменти доста несвързано, и не спира да плаче, издавайки психическа нестабилност. Заради нескрития интерес, което предизвиква изявата й обаче, видеото изведнъж изчезна от профила на Андреа, явно изтрито от авторката си.

Пак панаири: Андреа нападна Меди и шефката му, сипе люти обиди

Не е ясна причината за състоянието й, но Андреа отбелязва, че прави това обръщение към един определен човек и именно затова говори на чужд език. Изпълнителката така и не споделя никакви подробности относно повода за видеото, което е направила. Но предвид състоянието й, можем да предположим, че не е имала никак приятни изживявания напоследък. Вероятно става дума за близък за нея човек, напуснал живота й.

Андреа скочи свирепо на сръбска звезда: Обижда българските изпълнители, пък пее с Азис и краде... ВИДЕО

Едно от сторитата на певицата пък бе за кмета на село Калояново, област Пловдив и разпорежданията й, по думите на Андреа, да се тровят кучета и котки.

Както е известно, Андреа преживя изключително тежко раздялата си с боксьора Кубрат Пулев след дългогодишната им връзка. Очевидно сега изживява и друга раздяла, макар все още да не става ясно с кого. Какво ще се случва оттук нататък в личния й живот, предстои да разберем от самата нея./show.blitz.bg

Коментирай

дебел

дебел 26.09.2023 18:56

кур в гъзо!

АТИЛА

АТИЛА 27.09.2023 6:52

Два кура в моя гъз.

фен

фен 12.10.2023 7:03

Не пишете простотии по форумите! Тя си знае какво изпитва! Не е трябвало да го обича толкова много,той не заслужава!