Звездно актьорско семейство стана жертва на жестока измама, живее без ток и вода

Звездно актьорско семейство стана жертва на жестока измама, живее без ток и вода

Актрисата Гергана Данданова, която изпълнява главната роля на брокерката Ина в сериала "Клетката" на Нова телевизия, е станала жертва на много нагла измама заедно със съпруга си - актьорът Юлиян Малинов преди години. Става въпрос за схемаджия, който не си изпълнил договора за построяване на жилище.

Всичко започва от семеен имот в центъра на София, който притежава бащата на мъжа й. Къщата се простира на 400 кв. м. Всичко за фамилия Малинови върви по мед и масло до 2007 г., когато сключват предварителен договор със строител за построяването на 7-етажна сграда. В замяна получават обезщетение - апартамент.

Три години по-късно сградата е готова, има издаден акт 14, но не е въведена в експлоатация.

"Строителят изтегли 1 млн. и 200 хил. лв. и изчезна. Не е влагал парите в постройката. Единствено първите два месеца ни плащаше за оборотни жилища, след това изчезна. Тогава банката му запорира всичко без нашето обезщетение и разпродаде апартаментите на търг", разказва Малинов.

Сградата обаче остава без акт 16, а актьорското семейство е принудено да остане на улицата.

Останалите собственици не живеят в сградата и са против семейство Малинови също да е там. "Те започнаха да пускат жалби срещу нас, че ние живеем незаконно в сградата и те искат тока и водата да бъдат спрени и да запечата ДНСК сградата през 2017 година. Най-безцеремонно откъснаха таблото, спряха тока и водата и ни запечатаха вътре в сградата с двете ни деца, въпреки че видяха, че сме на балкона. В XXI век това е безумно! Това е единственото жилище, което имаме. По този начин ни обрекоха на излизане на улицата.

Налагаше се да ходим при приятели и роднини да ги притесняваме, защото през зимата нямаше как да живеем без ток и вода", възмущава се Малинов, който също е колега на Гергана и участва в сериала "Ол Инклузив". Юлиян, заедно с част от собствениците, правят всичко възможно, за да въведат сградата в експлоатация. За щастие сагата им има добър край и блока им вече има акт 16 и те вече живеят там, пише "Галерия".

Гергана и Юлиян са заедно още от студенти във втори курс в НАТФИЗ, макар че се познават доста преди това. Те са убедени, че връзката им е кармична и съдбата е била много благосклонна към тях, за да ги събере и да ги дари с две деца./show.blitz.bg