Звезда от "София ден и нощ" чака бебе

Звезда от "София ден и нощ" чака бебе

"София ден и нощ" спря окончателно, а с това и ангажиментите на актьорския състав. Една от хитовите звезди на сериала се възползва от почивката и побърза да издуе коремче, научи ексклузивно наш репортер. 

Елизабет Фейм, по-известна като Михаела от сериала, ще е една от ВИП майките за 2019 г. Изглежда блондинката е намерила любовто на живота си и е готова да сменя памперси и да будува през нощите. 

Слухове гласяха, че в миналото Елизабет е е заработвала като уеб еротичен модел, което ще рече, че срещу определена сума се е събличала пред камерите за радост на похотливи мераклии от другата страна. Според запознати, Михаела понякога е вкарвала и гаджето си в играта, за да може да дере повече пари.

Любимата продукция на тийнеджърите "София ден и нощ" слиза от екран след 4-годишно излъчване. Актьорите натрупаха сериозна слава покрай изявата си в сериала, но пък не получаваха почти никакво финансово възнаграждение. Продуцентите ги ограничаваха и откъм странични доходи, тъй като не им разрешаваха да се снимат в реклами, клипове и други продукции. Дори интервютата им бяха напълно забранени. След края на "София ден и нощ" се очаква всички звезди да проговорят и разкрият дълго пазени тайни. Пред "ШОУ" Кристиан Кирилов, или Митко от сериала, вече направи първото си изявление.  /show.blitz.bg

 

Коментирай

Умен

Умен 21.02.2019 10:59

Тъпичак филм, добре, че го спряха. Този филм е "Любимата продукция" не на тийнеджърите, а не чалгаджийте!

Умен

Умен 21.02.2019 11:36

Тъпичак филм, добре, че го спряха. Този филм е "Любимата продукция" не на тийнеджърите, а не чалгаджийте!

Ало, "умния"!

Ало, "умния"! 21.02.2019 12:53

Пише се тъпичЪк, не тъпичаАк, също чалгаджиИте, не чалгаджиЙте, тийнеЙджърите, щото ти си го нваписал почти като тенджерите, ха-ха!

Доценд Страпонеско от Юнеско

Доценд Страпонеско от Юнеско 21.02.2019 15:27

Алейле лейле...тази помия най-после са я спрели???? Не мога да повярвам. Този развален бъркоч без никаква дарба и стойност трябваше да се забрани отдавна със Закон, а продуцентката Краса Ванкова да се хвърли в затвора за халтури и опроствачване на и без това ниско културните ТЕЛЕ зрители.