logo

Звезда от "Откраднат живот" заряза мъжа си заради сценарист

Звезда от "Откраднат живот" заряза мъжа си заради сценарист

Един от най-вълнуващите любовни триъгълници в "Откраднат живот" всъщност е зад кадър. Когато Здрава Каменова, (в ролята на Кунка - б.а.) влиза в сериала, тя е съпруга на Кирил Бояджиев, който играе добронамерения санитар Йосиф.

Но се влюбва в Светослав Томов, с когото работят заедно в конструирането на сцени и диалози. Каменова е автор на детски книжки и на 25 пиеси.

За мъжа си написва моноспектакъла "Помощ, имам две деца", посветен на всеотдайността му към двете им деца Калоян и Ивайла. Не след дълго стартира авантюрата "Откраднат живот" - първо с майсторенето на сюжета. Здрава е толкова различна от модела на дългокраките красавици, че продуцентът Евтим Милошев й предлага още в първите епизоди да се включи с епизодични роли, пише "Галерия". Първоначално тя отказва, но през петте години придобива самочувствие и се навива да се превъплъти в доктор Кунка Атанасова - симпатична, червенокоса, с дискретни препратки към Бриджит Джоунс. Именно през петте години актрисата се развежда с Кирил Бояджиев и започва следващия етап и в емоциите, и в кариерата си. Сега тя работи и с бившия си, и с настоящия си - Светослав Томов, а помежду им няма ревност или студена война. 

Здрава и Светослав с удоволствие пишат сцените за Йосиф. Самият Томов е психолог по диплома и от 10 години насам работи за различни тв сериали - от "Забранена любов", през "Дървото на живота", до "Откраднат живот". Той преподава и творческо писане за малчугани./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Дани

Дани 30.09.2020 17:56

Откраднат живот стана блудкав сериал и не е лошо по-често да пишете за актьорите.