Звезда от "Откраднат живот" лъсна по долни гащи пред... СНИМКА 18+

Звезда от "Откраднат живот" лъсна по долни гащи пред... СНИМКА 18+

Актрисата Неда Спасова, позната ни като чаровната сестра Кая Райкова от хитовия български сериал "Откраднат живот", развращава малките с порно изцепки. Сред "опарените" е и нейната племенница. 

Звездата от сериала на Евтин Милошев е силно притеснена за следата, която оставя след себе си. На Неда й се наложи да отговаря на неудобните въпроси на своята 6-годишна племенница, след като се изтипоса на секси бельо в национален ефир.

Звезда от „Откраднат живот“ се потроши с тротинетка СНИМКИ

 

"Брат ми звъни миналата седмица: Гледам ти задника по телевизията. Даже от няколко дена. Аз: Не давайте на Нинка да гледа! Нина е племенницата ми на 6", жалва се Неда в социалните мрежи.

"Но тя гледа на телефона си всички епизоди, по няколко пъти. И после ми задава неудобни въпроси. Като: "Защо се скарахте с чичкото в червената врата?" и "За гаджета ли си говорихте със сестрата в блузата (униформата) с пеперудите?" Но най-доброто беше: "Как така нямаш дете? Ами онова русото момченце не ти ли е син?", пише още тя. 

Повод за тези откровения са последните епизоди на 'Откраднат живот", където Кая Райкова се появи със секси розово бельо със заешка опашка. Задникът на сестрата лъсна на снимки, направени от колега, които разлепи из цялата болница. А от последния епизод между тях се наблюдава едно прехвърчане на искри, което най-вероятно ще ги направи главни действащи лица през този сезон./show.blitz.bg