Златка Райкова се пусна по силикон и кожа и накара Карен да ревнува СНИМКИ

Златка Райкова се пусна по силикон и кожа и накара Карен да ревнува СНИМКИ

Златка Райкова пак напомни за себе си, но този път по доста предвидим начин - пръскайки сексапил с предизвикателни дрешки и пози в профила си в социалните мрежи.

Тунингованата блондинка, която след раздялата си с Благо Джизъса бързо се влюби, вече е щастливо омъжена и майка на още едно дете, явно е решила да прикове пак погледите върху себе си - както го правеше, докато бе двойка с Джизъса.

Златка Райкова нанесе жесток удар на Карен, принуди го да... СНИМКА

Златка Райкова разкри истината за побоя от Карен: Да, вярно е! СНИМКИ

За разлика от нея обаче, Джизъса пак е свободен, след като поредната му жена му би шута, а Златка изглежда по-щастлива отвсякога с новия си начин на живот. Или по-скоро само с новия си любим, защото начина й на живот май не се е променял.

На снимките, които със сигурност ще разтуптят много мъжки сърца сред последователите й, Райкова е облечена в секси и ултра къса кожена рокличка.

А какво мисли мъжът й Карен за подобни кадри, предстои да стане ясно. И тъй като снимката, на която силиконовите форми на Златка без малко да изскочат из под тясната й рокличка, вече събира хиляди лайкове и коментари, подозираме, че реакцията на мъжа до нея няма да закъснее много./show.blitz.bg

Коментирай