Златка Райкова пръсна мрежата с моминското си парти, отнесе як хейт ВИДЕО

Златка Райкова пръсна мрежата с моминското си парти, отнесе як хейт ВИДЕО

Златка Райкова много скоро ще се види като булка, защото снощи бе моминското й парти. Плеймейтката пръсна мрежата със сторита от щурия купон, на който е събрала най-добрите си приятелки, сред които са Светлана Гущерова, Виктория Джумпарова и Андреа.

Силиконката пусна серия от сторита как е преминала вечерта й и какво точно са правили с момичетата, но това й навлече бая неприятности в коментарите. Заляха я с чутовен хейт!

"Колко к..ви на едно място ! И всяка една с по-малко акъл от другата", гласи един от многото коментари с подобен характер под видео от партито, качено в профила на фолкпевицата Андреа.

Момичетата се поглезиха сериозно с лимузина, ефектни костюми и за капак - голият Цецо Андреев влезе в колата с еротична стъпка и танц, който предизвика бурни реакции за секунди.

От кадрите се вижда още и, че Златка Райкова, която е майка на две деца, май вече доста близо до предишната си топ форма, заради която е била със сигурност на драконовски режими и серия от скъпи процедури.

 Сватбата на Златка и Карен вече чука на вратата, но коя е точната дата, както и мястото на събитието, силиконката все още пази в пълна тайна./show.blitz.bg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Коментирай

kravar

kravar 16.09.2023 10:21

DRISLI NA DIARIQ !

КОМЕНТИРАЙ

КОМЕНТИРАЙ 16.09.2023 12:00

Тази е пила повече сперма в живота си отколкото вода!

plotopeply

plotopeply 16.09.2023 17:01

Pаcпpодажa.(остатки со склада по старому курсу $ ).Потом будет дороже на 30-40%. Видео-регистратор с радар-детектором, парктроником, с датчиками движения и удара и камерой заднего вида - обезопасит и защитит от штрафов, всего за полцены ----- https://come.to/bluavido