Златка нанесе жесток удар на Благой! Той не е на себе си от гняв СНИМКА

Златка нанесе жесток удар на Благой! Той не е на себе си от гняв СНИМКА

Златка Райкова отново успя да ухапе бившия си Благой Георгиев, като този път му нанесе жесток удар, използвайки общия им син. 

Златка и Карен са на почивка в Златни пясъци заедно със сина на плеймейтката от Благой Георгиев, който носи неговото име.

Благо-младши се забавлява на воля в огромния басейн на хотела заедно с новия мъж на майка си и по всичко изглежда, че двамата се разбират прекрасно, пише "Хотнюз". 

Златка пък ги показа на стори, горда от двамата си мъже. Влюбените са на поредна почивка, след като вече бяха в Дубай и Гърция-на два пъти, като едното пътешествие съвпадна със сватбата на Джизъса. За първи път обаче на почивка с тях е и детето на Райкова.

 

Междувременно Благой-старши също се подвизава около басейн, но очевидно този на тъст му в хотела във Велинград, който фамилията на новата му жена Полина притежава. Георгиев заработва от реклами, докато се пече заедно с новата булка и чака да замине на меден месец./show.blitz.bg

 

Коментирай

А е

А е 10.07.2022 12:02

Дре. В ми кой кеде се къпе колкото да се мият няма да измият гнусни те си мутри и спрете да ни занимавате с тези два кретена

Малий

Малий 10.07.2022 12:05

смаза му уя с гъз. А па он я утрепа с език.

Близ

Близ 10.07.2022 12:07

Що за изроди се подвизават под крилото на бай Курчун!?