Златка Димитрова се чекне на яхта с фотошопирани СНИМКИ 18+

Златка Димитрова се чекне на яхта с фотошопирани СНИМКИ 18+

Златка Димитрова по никакъв начин не тъгува за бившия си Кирил Танев, който я запали по фитнеса. Черната Златка се глези на луксозна яхта и прикова всички погледи с оскъден бански и перфектна фигура. 

На яхтата Златка показва стегнати крака и бедра, а компания вероятно й прави ново гадже, за което се говори напоследък. 

В мрежата ври и кипи от коментари относно външния вид на Черната Златка, която в нейния профил в Инстаграм в винаги перфектна, а тялото й блян за жени и мъже. 

Неотдавна се появиха папарашки снимки на Златка от плажа, на които не е в толкова добра форма. Това породи съмнения, че снимките й са коригирани с помощта на фотошоп и в действителност не е толкова перфектна. 'Кого заблуждават с тези фалшиви снимки. Нали като ви видим на живо и цялата истина лъсва", гневят се в мрежата.

"Август е неделята на годината. Изпращам го с лека тъга, но и с благодарност за всички красиви моменти, които ми даде. Есента и дъждовете й приближават, но сезоните отдавна нямат значение, щом минавам през тях с любимите хора…Животът е тук и сега. И е чудесен. Септември, чакам те, донеси ми още от онези мигове - истинските, тихите, щастливите", с тези думи Златка посрещна началото на новия месец./show.blitz.bg