Златка бременна от Благо?

Златка бременна от Благо?

Златка Райкова и Благой Георгиев си подариха романтично пътешествие до Дубай. Тази изненада дошла от страна на футболиста, който навръх Коледа й предложи брак. 

Двойката на годината се върна от емирството преди седмица и веднага отпрашиха към Банско за още няколко дни релакс. Все повече избягват приятелитексия кръг и предпочитат да бъдат насаме. Райкова вече не си качва толкова снимки с близкия си приятел Цецо Андреев, което породи спекулации, че нещо са се скарали след участието им във "ВИП Брадър".

От близки до плеймйетката и футболната звезда научихме, че май тази година ще се роди още една звездно бебе. Техни приятели виждат промяна в тях и на няколко пъти подхвърлили като на шега, че през следващите девет месеца Златка рязко ще занпълнее. От ехидните усмивки на влюбените, техните приятели останали с впечталение, че с шегите си са уцелили право в десятката.

Все по-упорито се шушука, че Златка и Благо да заченали първото си дете. От суеверие обаче тя все още не е казала на никого, макар да е загатнала на най-близките си. Красивата блондинка е едва в началото на своята бременност и все още не иска да го оповестява на всеослушание. 

Златка мечтае да има момиче, което да кръсти на своята майка Виктория. За Благо това ще бъде четвърти наследник, след като има две деца с първата си жена Христина и едно с екзотичната Есмер. През следващите няколко месеца ще си проличи дали в утробата на Златка расте човешки живот или е отново фалшива тревога./show.blitz.bg.

 

 

Коментирай

зака

зака 23.01.2019 14:40

Болки в мускулите и ставите Нервност, безсъние и нарушения на апетита Тъмни кръгове и торбички под очите ? Пълна детоксикация на организма с Detoxic https://bit.ly/2T4la0e

Невярващ

Невярващ 23.01.2019 23:11

Айдеее,за кой ли път !!!

Виолета

Виолета 24.01.2019 9:56

Питате нас дали е бременна именно от Благо? Това ли да разбирам от въпросителната в заглавието?

Боздуганова

Боздуганова 24.01.2019 17:54

Ако се чудите дали е бременна от Благо ануса, то е за учудване дали не е и той бременен.

676

676 24.01.2019 18:11

ЗАБРЕМЕНИЯЛА Е В КЪШАТА НА БИГ БРАДЪР ОТ БОРИСЛАВ ДО КАТО БЛАГО СИ ПУШЕШЕ НАРГИЛЕ В ДРУГАТА СТАИЯ

676

676 24.01.2019 18:16

ЗАБРЕМЕНИЯЛА Е В КЪШАТА НА БИГ БРАДЪР ОТ БОРИСЛАВ ДО КАТО БЛАГО СИ ПУШЕШЕ НАРГИЛЕ В ДРУГАТА СТАИЯ