Женска тройка разпали феновете на „Откраднат живот” (СНИМКИ)

Женска тройка разпали феновете на „Откраднат живот” (СНИМКИ)

До старта на хитовия медицински сериал „Откраднат живот” остават брони часове. На 26 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевизия започват новите епизоди от любимата за мнозина продукция и очаквано градуса на страстите във виртуалното пространство става все по-висок.

Последното, което разпали въображението на почитателите на сериала дойде от Марта Вачкова. Актрисата, която пресъздава колоритно образа на сестра Жекова, показа нагледно какво е настроението пред и зад кадър.

Компания й правят Мария Каварджикова (Евгения Генадиева в сериала, б.а.) и Янина Кашева (д-р Катя Кръстева, б.а.).

Култовото женско трио предизвика за отрицателно време десетки коментари, изразяващи най-вече възторг и нетърпение. Разбира се, между тях от време на време се прокрадват и някои въпросителни като следствие на въпроси, които задават феновете на продукцията.

Ето кой е аут от "Откраднат живот"!

„Надявам се д-р Кръстева да продължи участието си, защото чувам, че Фотева я уволнява. Без нея няма да е същото!”, например гласи един от коментарите, който разбира се пося доста вълнения.

Ралица Паскалева се завръща в "Откраднат живот"! Вижте коя е новата звезда!

Самата Марта Вачкова не отговаря директно на писанията под фотосите си, но специално на този въпрос отвръща с учудена емоутикона. И ако правилно разбираме чат комуникацията – предположението явно не е съвсем правдиво./show.blitz.bg

Коментирай

боби

боби 25.02.2019 13:53

Тези тричките бабета много ме разпалиха, искам д-р Огнянова да ме гаси