Жената на Ваня Джаферович неузнаваема

Жената на Ваня Джаферович неузнаваема

Жената на бившата футболна звезда Ваня Джаферович – Евгения е направо неузнаваема. Няма и помен от пухкавия й външен вид и закръглена фигура. Какво е направила тя, се питат феновете й, намеквайки, че е много вероятно да става въпрос и за хирургична интервенция.

Причината за ефектната промяна обаче, съвсем не се дължи на действия със скалпел. Оказа се, че красавицата спазва специално изготвен хранителен режим и тренира активно ежедневно, издават нейни познати. И успява да съчетава не само грижите за външния си вид, но и тези за децата, които са си и един вид допълнителна тренировка. "Отслабнала е, да, но се и старае да бъде в перфектна форма", потвърждава и нейна приятелка.

Заради естествения си едър бюст и факта, че дълги години е тренирала плуване – и съответно развила доста добре гърба и раменете си, Жени винаги е изглежда по-голяма, отколкото й се иска да бъде, когато поглежда в огледалото. Този път обаче, явно е хванала цаката на излишните килограми и изглежда повече от добре.

Припомняме, че при участието й миналата година в кулинарното състезание „Черешката на тортата”, за Жени се изписаха десетки редове – как имала проблем с мимиките по лицето си, как е прекалила с интервенциите и т.н. А истината се оказа повече от разтърсваща! След раждането на второто си дете съпругата на Ваня Джаферович получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало. От предприетото лечение обаче, наддала с няколко килограма в повече.

Е, по всичко изглежда, че от тези килограми днес вече няма и следа, а Евгения Джаферович спокойно може да бъде объркана за модел, докато се разхожда из софийските улици.

Коментирай

fifi

fifi 06.01.2019 11:57

da maxne rizata i da i vidat visnalia gaz ,ko go krii.djudje liliput

Зла Жена

Зла Жена 06.01.2019 12:04

Още малко и ще повярвам, че няма външна намеса...

Кики

Кики 06.01.2019 13:09

И двамата с мъжа и са противняци и комплексари,готови на всичко за пари

goran1970

goran1970 06.01.2019 13:36

Много суетни са с мъжа си-последния имаголямо дупе,присади си коса,тая пък се прави на кифла,постоянно са по телевизиите-явно си изкарват парите от там-някакъв проблем ли имат-ако не в на кафе,в капките",или дансинг старс,випбрадър"-АМАНот тях!

Тлъста си е

Тлъста си е 06.01.2019 13:47

Да бе, модел, друг път. Известна с това че е известна, айде улево.

Сиса

Сиса 06.01.2019 20:59

До кога ще ни занимавате с тези? Завират се постоянно в разни предавания за пари! Противни са и двамата!

О,БОЖЕ

О,БОЖЕ 06.01.2019 21:29

КОЛКО ЗЛОБА И ЗАВИСТ В ТАЗИ КОЧИНА. КАК ЖИВЕЯТ ТЕЗИ СМРАДЛИВЦИ С ТОЗИ КАТРАН В ДУШИТЕ СИ. НО НАЛИ ЗНАЕТЕ .... ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ.СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ПРОСТАЩИНА. КЪДЕ ХОДЯТ И КЪДЕ УЧАСТВАТ СИ Е ТЯХНА РАБОТАА ВИЕ НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ.

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 06.01.2019 21:51

Ще й лижа сладката ароматна путка!!!

Явор

Явор 08.01.2019 0:33

Страхотна е!!! И двамата си отиват много!