Жената на Боян Петров нагорещи страстите с голи СНИМКИ 18+

Жената на Боян Петров нагорещи страстите с голи СНИМКИ 18+

Жената на трагично загиналия топ алпинист Боян Петров - Радослава лесно постига ефекта на нагорещяване на страстите в мрежата, когато публикува поредната си изкусителна фотосесия.

Тези дни Радослава Ненова почерпи последователите си с много горещи и разголени снимки, на които демонстрира перфектно тяло и извивки. Позите, които брюнетката е заела обаче, предизвикаха лавина от коментари от всевъзможен характер.

"В една паралелна вселена другото ми аз е акробат", е написала Радослава под кадрите си, които за нула време натрупаха завидно количество лайкове и коментари.

Атрактивната русенка дори има и предложения за брак сред тях.

Всъщност Радослава Ненова редовно провокира в социалните мрежи и не за първи път с разголени снимки, което й донесе и не много положителни отзиви от по-консервативно гледащите на ситуацията в личния й свят потребители.   

Припомняме, че русенската красавица бе до Боян Петров до последния му миг и първа съобщи за изчезването му под Шиша Пангма.

След смъртта на най-добрия ни алпиист, Ненова сподели, че въпреки мъката си, ще бъде силна и ще направи всичко възможно, за да поддържа спомена за големия алпинист жив, а не да лее сълзи.

За втора година, през април Радослава организира масово изкачване на "Копитото" на Витоша по любимата пътека на катерача./show.blitz.bg  

Коментирай