Жесток удар по Бойко Кръстанов от бившата му! СНИМКА

Жесток удар по Бойко Кръстанов от бившата му! СНИМКА

Актьорът Бойко Кръстанов не е на себе си от последната новина, която се стовари върху главата му. Най-накрая разбра кой го смени в леглото и сърцето на бившата му - актрисата Виттория Николова. 

Бившата на актьора пазеше в тайна новия си и само най-близките й приятели знаеха неговото име. В края на миналата година дори е получила предложение за брак, а това я накара да каже и неговото име. А той се оказа отново известен в шоусредите. 

Музикантът Божидар Василев е новата тръпка на Виттория, след като изненадващо за всички се раздели с актьора от 'Съни бийч". За връзката си с музиканта тя споделя чрез романтичен кадър, на който двамата са прегърнати старстно, а Божидар целува любимата си по лицето. 

 

 

Бъдещият мъж на Виттория се прочу в България преди година, след като Уил Смит изкупи авторската музика на групата му DAYO за видеоблога си. Заради него Виттория къса с Бойко, който дълго време не можеше да я прежали

Именно заради Божидар Николова зарязва бившето си именито гадже Бойко Кръстанов. Двамата с екранния Ерол от „Под прикритие" бяха заедно десет години. Докато са двойка, един от най-добрите ни актьори успя да набута тогавашната си изгора в „Съни бийч".

Двамата били все още двойка в началото на снимките на "Съни бийч" и той успял да убеди продуцентите да й дадат някаква роля, за да може да пробие в киното. Така и става, а по ирония на съдбата, в сериала тя играе като бившата му жена./show.blitz.bg

Коментирай

Batio

Batio 17.06.2022 16:35

Ами бате…добре,че са я прибрали.Нема за кво да ти пука.

Баце

Баце 19.06.2022 9:11

Бойко Къстанов най-добър актьор??? Какво пушите бе, хора? Явно пък курвето е използвачка и се е ръгала с него, за да я пробутва по кастинги и филми, а след това се е прехвърлила при човека с парите.