Жесток гаф в шоуто на Рачков, зрителите са потресени СНИМКА

Жесток гаф в шоуто на Рачков, зрителите са потресени СНИМКА

Eкипът на Димитър Рачков явно го е дал на уволнение заради ниските рейтинги и слуховете, че шоуто спира предсрочно.

В последното предаване една от гостенките бе Петя Кюпова, наред с Керана, Андреа Банда Банда, Етиен Леви, Ути Бъчваров и обичайните участници Геро и Боби Турбото. А екипът спретна невиждан скандал, като унизиха гостенката си, но и самите те се изложиха. 

Екипът на шоуто не си е направил труда да разбере както точно се изписва фамилията на първата стендъп комедиантка у нас и затова на официалната страница на предаването във Фейсбук тя продължавата да стои като КюТова вместо КюПова, както е истинското име на младата дама. От първото предаване стана ясно, че участници за доста елементарното шоу трудно се намират, защото звездите не искат да участват в пошлите смешки, а пък екипът е готов да приеме всеки гост, но не си прави труда да научи кой е той, пише "Хотнюз". 

Тази събота в 20:00 Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, интернет сензациите Павел и Ицака, Жени Калканджиева, Алекс Раева, Асен Блатечки, Моню Монев и Алисия ще бъдат гости на Рачков. Шоуто ще започне с музикалното предизвикателство на „Щурата банда“, а след това асоциативните игри „Ко, каза ко?!“ и „Счупен телефон“ ще разсмеят зрителите до сълзи. Павел Колев и Ицака, както и Асен Блатечки и Алисия ще покажат колко са гъвкави в познатата вече игра „Абевегейка“, изписвайки думи само с телата си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Пешо от Перник

Бай Пешо от Перник 05.11.2022 0:34

Пуста гьостерица неокастрена за вас боклуци с боклуци

Batio

Batio 05.11.2022 1:30

И удри яко в чутурите и колената,гиди пасмин с пасмин я!

ДРАКОН

ДРАКОН 05.11.2022 7:57

такова глупаво и пошло шоу рядко е правено!! никой не го гледа само губят времето и да хар4ат парите ни!!

Сашо Иванов

Сашо Иванов 05.11.2022 16:49

Това гледа ли го някой въобще.рачков с малко ,,,"р" е баси кретена.

Дааааа

Дааааа 05.11.2022 23:28

Не случайно в статията пиши че поради нисък рейтинг това е последно предаване. Пошлост , вулгарност,цинизъм както и да го наречем все не е достатъчно.

Не го гледам

Не го гледам 06.11.2022 14:54

Но чух ! Отврат било и как още го пускат чудно ми е?! Грозна и долнокачествена мизерия!

Мари

Мари 06.11.2022 16:15

Голям лигльо е този РАЧКОВ

Правилно

Правилно 07.11.2022 9:58

Не знам кой какво очаква от Рачковото лигльо некадърника халтураджията твърдишкото мангале.Боклучарника му никой не го гледа и е правилно да го свалят от екран.