Жени насметоха Златимир Йочев в ефир, такова чудо не се е случвало в телевизията

Жени насметоха Златимир Йочев в ефир, такова чудо не се е случвало в телевизията

Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. И опитите му да се пошегува с тях удариха на камък, а жените го смъмриха и накараха да замълчи. 

Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за негова сметка и се опита да се държи любезно. Но има ли толкова жени наоколо, никой мъж не е в безопасност. 

„Женско царство, женско парти! Аз на този красив фон мога да си почивам, вие си говорете“, това обяви доволен от себе си Златимир Йочев.

„Благодаря, че ни нарече фон“, засече го на мига Мария Цънцарова. Злати тръгна да се оправдава, че е направил комплимент, че „фонът“ е красив, като само се закопа допълнително. „Знаех си, че трябва да си меря приказките“, въздъхна водещият, осъзнавайки, че каквото и да каже в тази ситуация, ще бъде използвано срещу него.

Спортната журналистка Станимира Атанасова пък заяви, че ситуацията на канапето напомня за „Ергенът“.

„Къде са ти розичките?“, подскочи Натали Трифонова, усетила, че заяждането със Злати ще е гвоздеят на предаването. Той пък заби поглед в коледната декорация като за спасение. „Добре, след ефир – цветя“, промърмори вече засрамен водещият.

„Втора грешка за 30 секунди!“, довърши го Цънцарова.

Само съпругата на Маестрото се смили над водещия Новинарката Виктория Готева-Димитрова реши да се притече на помощ на колегата си и каза в ефир, че Златимир е подарявал цветя на колежите си, дори и без повод, само за да им подобри настроението. Йочев само уточни, че не подарява никога рози, защото не ги харесва.

След това Йочев трябваше мирно да изчака обсъждането класация на най-готиния плешив мъж в света и планетарния успех на Тейлър Суифт. „Хороскопа ѝ за тази година явно е много добър“, опита се да включи в разговора Злати.

„Ти сега си търсиш женски теми, така ли? Хороскопи?“, захапа го отново Цънцарова, а колегата ѝ отговори, че просто се стреми да оцелее в обстановката в студиото. „Има напредък, от фон – обстановка“, закачи го Виктория.

Злати Йочев беше докаран да положение да моли колегата Митко Тасев да го спаси от жените. Той обаче се включи с доволна усмивка от чак Лас Вегас, колкото да покаже зала „Сферата“, която е новата световна сензация там./show.blitz.bg

 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 08.12.2023 9:39

По-добре дъщеря "синоптичка", отколкото син журналист.

шевеу

шевеу 08.12.2023 11:39

тази телевизия не става за НИЩО. Махнаха мекия кекимян, останаха мучащия и блещеш се Ючеф. лаещия пинчер сънсарова, разгологъзената синьопичка, мяукащата пипа, абре отврат... Тези собственици не виждат ли, че с връщането на мамин лигльо само губят....

Боклуци

Боклуци 08.12.2023 17:48

Наредени, боклук до боклука! Соросоидни мекерета. Истината с чук да ги удря по простите мутри, пак няма да я усетят!! Пипита, мамини мекерета, смотани гърци, Светли либерасти, педерасти, турско-индийски сериали, всичко за мигрантите и възторжено СЛАВА УКРАИНЕ! Това е жалката БТВ!

Мирослав Блажев

Мирослав Блажев 09.12.2023 9:34

ЗЛАТИ ЙОВЧЕВ наскоро бе приет в братството на Светия ТВ Анал, и върви уверено по пътя ПСОЧЕН МУ от свети гъзомъченик ХЕКИМЯН. Помага му пресвета Анали Трифонова.

иво

иво 10.12.2023 0:44

Селски дървеняк

ьдвь

ьдвь 10.12.2023 1:58

Не дразнете кучето на БТВ Цънцарова. Хапе дълбоко политическия елит от мутри и педали. Злати усети какво му е на политическия елит от мутропедали. Тежко им е.