Жената на Светослав Иванов призна навръх 40-ия му юбилей нещо много лично

Жената на Светослав Иванов призна навръх 40-ия му юбилей нещо много лично

На днешния ден своята 40-та годишнина празнува тв водещият на bTV Светослав Иванов. По този повод неговата спътница в живота и колежка Вяра Деянова - Иванова му честити празника по особено вълнуващ начин.

Жената на Иванов сподели в профила му пост, в който е написала само едно изречение, но в него май казва всичко важно за най-любимия човек в живота си.

Фотобомба: Светослав Иванов показа жената до себе си, голяма красавица е

"Най-добрият, най-умният, най, най, най Светльо днес става на 40", пише Деянова, а на снимката са Светослав Иванов и дъщеричката им Йоанна, която е вече на 10 годинки.

Какъв подарък иначе е приготвила Вяра Деянова за любимия си съпруг, още не става ясно, но вероятно е свързано с почивка на някое екзотично местенце, където двамата да имат време и възможност да се порадват на компанията си.

Дали Светослав Иванов ще празнува своята 40-та годишнина, не става ясно, но е известно, че много хора не го правят заради суеверия и народни вярвания, тъй като са убедени, че ако празнуват тази своя годишнина, ще им се случи нещо лошо.

Светослав Иванов разтърси с тези думи за Сашка Васева СНИМКИ

Припомняме, че Светослав Иванов и колежката му Вяра Деянова се ожениха в Рим през 2011 г. в присъствието на родителите и кумовете си, а две години по-късно се роди и дъщеричката им. Двамата са заедно още от 2004-та, от студентските си години./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 30.11.2023 14:29

Написала едно много тъпо клише! Нищо особено за такъв уж специален ден!

Аз която

Аз която 01.12.2023 0:34

За Светльо циганчето само хубави работи. Тази Вяра ли е, Мяра ли е не работи вече 10 години . Мъжът и я издържа , можеше нещо по пикантно да напише. Скумрия отвсякъде е тая

MOLI

MOLI 01.12.2023 8:43

ОТ СЪРЦЕ ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО ПОСТИГНЕТЕ САМИ.ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ ПРАЗНИК!!!

Гого

Гого 01.12.2023 22:55

Па много е чакала, 40 години, да си признае? А можеше и да си го спести. И без това пълна глупост.

Боливуд

Боливуд 02.12.2023 0:13

Индийски сериал.