Жаки от „Пътят на честта“ планира второ дете

Жаки от „Пътят на честта“ планира второ дете

София Маринкова и любимият й мъж Драго Симеонов се канят да борят демографската криза - актрисата и журналистът планират общ наследник.

Красавицата от телевизионните сериали и водещият от „Дарик радио“ хич не се плащат от ситуацията „моето и твоето бият нашето“.

Те напълно съзнателно смятат да рискуват актуалната хармония под общия си покрив, установена от отношенията между Павел - сина на Драго, който дели времето си между България и Германия, където живее с майка си, и Орлин - 10-годишния сладур на Маринкова.

Синовете от предишните връзки се разбират чудесно и вероятно е време родителите да им осигурят сестричка, шегуват се в обкръжението на Симеонов и чаровната актриса от театър „София“.

Синеоката красавица, която всяка делнична вечер е сред звездите на Нова телевизия като Елена в „Ол инклузив“ и Жаки в „Пътят на честта“, обожава хлапетата. Дори по едно време бе категорична, че призванието й е да бъде учителка като майка си, но след гимназията решава, че не притежава достатъчно търпение, за да се пробва в педагогиката, и затова кандидатства в НАТФИЗ.

Последното е, защото не й липсва суета. Иначе Маринкова е любимка на малчуганите, особено на тези, които са я гледали като Анита в „Пипи“ и в „Питър Пан“, пише „Галерия“./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 13.11.2021 10:33

По-бързо да изпълнява плана София Маринкова защото и тя с тези два сериала се нареди до дървените рецитиращи актьори."Жаки''дори и не рецитира,тя мънка мързеливо,с досада.Една 'убост само не стига.

о моля ви се

о моля ви се 13.11.2021 12:13

с мъка я гледам с това носово мънкане в сериала, гледам го само заради сюжета

Бай Ху

Бай Ху 14.11.2021 9:21

Тази работа не става с планиране София, сваляй гащите и дигай краката.