logo

За първи път Ася Капчикова показва новия си мъж и баща на близнаците СНИМКА

За първи път Ася Капчикова показва новия си мъж и баща на близнаците СНИМКА

Плеймейтката Ася Капчикова стана майка на близнаци преди половин година. Новината дойде като гръм от ясно небе, тъй като тя бе успяла да запази в пълна тайна бременността, както и наличието на нова половинка. 

Бившата на Криско най-накрая реши да покаже снимка на тайнствения си любим и да затвори устата на всички хейтъри, които предполагаха, че е родила от стар богаташ, който вероятно е женен. 

Няма да повярвате как е кръстила близнаците си Ася Капчикова СНИМКИ

Плеймейтката пусна в социалните мрежи първи фотос с нейния мъж, но сложи на лицето му емотикон под формата на сърце. Така че не става ясно кой всъщност е мъжът, който вкара в леглото си Ася и успя да я склони да му роди наследник, а съдбата им даде цели две момчета. 

Ася Капчикова показа следите от раждането по корема си СНИМКА

Ася отдавна е решила да не показва личния си живот пред медиите, след като доста се опари с предишни връзки. С този фотос иска просто да покаже, че не е сама и не е родила извънбрачни деца. А мъжът до нея не е стар дебелак, каквито твърдения имаше. 

За новия мъж на Ася се знае, че е бизнесмен и много красив. Капчикова го омаяла с кулинарните си умения и не затворените заведения по никакъв начин не плаши двойката. Ася се грижи сама за изхранването на любимия си мъж, а той нямал против да замени гурме специалитети с вкусните гозби на жена си./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 06.01.2021 12:00

Те "красивите бизнесмени"все такива прекроявани плашила като Капчикова "скланят" да им родят деца после се чудят защо са грозновати наследиците им.Също важи и за хубавите жени които се продават на богати грозници.

fotini24

fotini24 07.01.2021 23:49

Много бизнесмени в тази страна,бре