Юлиан Вергов щурмува морето с нова жена до себе си ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Юлиан Вергов щурмува морето с нова жена до себе си ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Юлиан Вергов курортува на Южното Черноморие с чаровна брюнетка. Двамата попаднаха във фокуса на папараци, докато пазаруваха в местен супермаркет. До магазина те пристигнаха с червен скутер. 

Звездата от сериала "Откраднат живот" шляпаше по джапанки и дори в супера носеше моторджийската каска на главата си. Пременен с широки панталони до под коляното, екранният доц. Банков бе накиприл лявата си ръка с гривни, а ноктите на краката му бяха лакирани в различни цветове.

Вергов и придружителката му първо се спряха при колбасите, откъдето си купиха бургаски шпек, подходящ за мезе. Юлиан грабна и една бира от хладилника и даже не дочака да я плати на касата, а я отвори на мига и я изля в гърлото си. После хлъцна и се запъти към млечните продукти.


Щом напълни огромната си пазарска торба с кисело мляко, сирене и кашкавал, Вергов се подреди на опашката за плащане. Докато душманинът на Диана Димитрова чакаше реда си, за да му видят сметката, погледът му блуждаеше из магазина – може би от погълнатото на екс светло пиво, пише на Уикенд.

Когато излязоха от супермаркета, скандалният актьор и брюнетката се насочиха към скутера си, мъкнейки голямата синя чанта, пълна с покупки. Позамаян от бирата, Вергов с триста зора закрепи торбата на мотопеда, а после го яхна и даде газ към мястото, където е отседнал. Придружителката му седеше зад него и обгърнала го с ръце, здраво стискаше тялото му./show.blitz.bg

Коментирай

педо ли е вече?

педо ли е вече? 04.09.2023 12:32

Ще му вземат ли книжката и мотоциклета за шофиране след една бира? Или никой не проверява за алкохол "бияча на жени"? Момичето сигурно е съученичка на дъщеря му, изглежда уплашена да не я пребие за пореден път... педо-то с лакирани нокти и гривни...

дидо тира

дидо тира 05.09.2023 0:05

Дай да видиме пичката добра ли е по добра ли е от мачканата