Юлиан Вергов пак стресна всички със СНИМКА от болницата

Юлиан Вергов пак стресна всички със СНИМКА от болницата

Визитите на актьора Юлиан Вергов в болницата зачестиха. Преди десетина дни той претърпя операция, а сега отново стресна последователите си с кадър от болничното звено. 

На кадъра се вижда, че Вергов има проблеми с дясното коляно, което е оперирано в началото на тази година. А сега му се налага да се пази и да ходи системно на рехабилитация. 

Операцията на Юлиан Вергов е успешна, но ще трябва доста да се пази през следващите няколко седмици. Лекарите го уверили, че до няколко седмици ще може да се върне към предишния си начин на живот и да възобнови разходките в планината. 

Припомняме, че наскоро Вергов се появи с медицинска шапка за еднократна употреба и облечен в престилка в болницата. Вергов пусна усмихнато селфи, на което пише: “Всичко вече е 6!”. Актьорът всъщност трябвало да се подложи на интервенцията още през септември - октомври, но програмата на театрите вече била готова и той нямало как да отменя представления.

Обичаният актьор обича да споделя с последователите си в Инстаграм такива лични неща от ежедневието си, но все още никъде нищо не е казал за случая с актрисата Диана Димитрова. Тя показа шокиращи кадри отпреди пет години, на които е пребита като куче. Според твърденията й, колега от сериала "Откраднат живот" я е пребил на снимачната площадка. 

Според някои медии и актьори от сериала, Димитрова визира Вергов, с когото имали интимна връзка по онова време. Прокуратурата се самосезира и в момента се води разследване, но Вергов не е обелил нито дума по случая./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 23.01.2023 13:27

DO KOGA SHTE NI ZANIMAVATE S PRADNI NA DIARIQ !??

абе,

абе, 24.01.2023 10:38

Защо публично познати лица си въобразяват,че трябва да натрапват болежките си на обществото и да пускат снимки от болници и да правят излияния за да затормозяват хората допълнително...баста бе.

От гинекологичния стол

От гинекологичния стол 24.01.2023 12:14

Пак ли ще ражда?!

Анонимен

Анонимен 24.01.2023 15:35

Точно с това ли трябва да занимават хората