Хванаха Златка Райкова с непознат богаташ, двамата се... СНИМКА

Хванаха Златка Райкова с непознат богаташ, двамата се... СНИМКА

Раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев вероятно за някои е била като гръм от ясно небе, предвид бурната им любов и цялата публичност, с която я представиха.

За други обаче, сигурно подобен развой е бил въпрос на време, ако съдим по влюбчивостта на ексфутболиста през годините. От скорошни папарашки снимки обаче, става ясно, че и блондинката не си губи никак времето. И вече има нова, разбира се, богата любов в живота!

Гръм в рая: Благо и Златка се разделиха със скандал!

Кадрите са направени в един от големите столични молове, а на тях се вижда Златка Райкова и непознат мъж с брада. Снимките не показват ясно лицето на мъжа, но се твърди, че той е известен с прозвището "Кралят на черното тото" и е на 27 години. Все още твърденията са непотвърдени, но пък пикантния привкус остава.

Припомняме, че Златка и Благой са заедно от лятото на 2018-та. От доста време, преди да решат да се разделят, бяха и сгодени. Имат и дете, кръстено на баща си, Благой.

След раздялата с Благо, Златка се фука с подарък за 6 бона от... СНИМКА

Футболистът има няколко неуспешни връзки и брака досега и общо четири деца от три различни майки - гимнастичката Христина Витанова, татарската танцьорка Есмер Омерова и плеймейтката Златка Райкова. Интересното е, че при първите две връзки все Благой беше хващан в изневяра./show.blitz.bg 

Коментирай

Как искам........

Как искам........ 16.03.2022 12:34

Да топна чушката

майко мила

майко мила 16.03.2022 12:41

Да му е честито на юнака. Хванал си е разработена кака.

кълванч татлъсес

кълванч татлъсес 16.03.2022 13:08

аз ши я заплодя

Чичо Чарли

Чичо Чарли 17.03.2022 1:27

Тая пляка няма задръжки.

Соня

Соня 17.03.2022 7:51

Два мръсни парцала! Стига сте ги коментирали! Урод и разпоретина!

Салимчо

Салимчо 17.03.2022 9:16

Тази супер дама не се ли истьрка вече от .........то там само аз не съм минал.