Взеха финално решение за Цитиридис и Лора Крумова, пращат ги... СНИМКИ

Взеха финално решение за Цитиридис и Лора Крумова, пращат ги... СНИМКИ

Вечерното шоу на Николаос Цитиридис вече ще се разпространява по канали и платформи, различни от телевизионния ефир, съобщиха от bTV, а съдбата на Лора Крумова със сигурност ще изненада не по-малко зрителите.

Според шефовете в медията интернет аудиторията и потребителите в социалните мрежи били луди по изпълненията на Нико и това е напълно достатъчно да бъдат генерирани спонсори и рекламодатели. Затова оттук нататък предаването ще се развива като мултиплатформен проект.

Цитиридис готов с кабинет! Ето кои министри предлага той, осмивайки Слави

Лора Крумова пък, която досега беше зам. главен редактор на предаването, логично напуска представленията на Цитиридис, тъй като засиления им хумористичен тон и по-динамичен мултиплатформен формат не се вписват никак в нейния стил, потвърждават още от медията.

Цитиридис побесня: Аз ще отслабна, но вие ще си останете тъпи!

Стана ясно още, че "Мастършеф" и "Бригада Нов дом" също ще продължат след кратка пауза, а "Фермата" на Иван и Андрей ще се завърне на уникална локация. В момента текат и снимките на "Сървайвър" във Филипините. Сред новините за следващия сезон в bTV е и българският сериал "Татковци" – адаптация по лиценз като "Белези", пише "Стандарт"./show.blitz.bg

Коментирай

хлкйхлкйхйклхкй

хлкйхлкйхйклхкй 29.07.2021 20:17

Гръчкият хумор не върви в България. Гърците са обект на присмех, не субекти на хумора. Нито сръбският хумор, нито румънският хумор, нито турският хумор.

Alex

Alex 30.07.2021 12:08

Бе,бие чували ли сте за приказката за голия цар и детето,което си казва истината?Сигурен съм,не!Сега книжки не се четат!Чичко Гугъл всичко ви поднася наготово!Даже на готово ни набутват да се смеем на нещо,което не е смешно и да гледаме задължително едно глупаво предаване!

Генератор

Генератор 30.07.2021 16:47

Това "шоу" е толкова бездарно, колкото Крумова и глупавия предрусал грък! На екран го държа ,на сила, един от създателите му, който после се оказа директор в новата управа на БТВ и не искаше да си признае провала!. А какво ще генерира като приходи от реклама в интернет .... ЕДНА КРЪГЛА НУЛА!

Ицо

Ицо 30.07.2021 21:10

Само да плуете можете и като падне някой да го ритате,но толкава ви е потенциала:)