Всички млади актьори завидяха на Филип Буков заради това... СНИМКА

Всички млади актьори завидяха на Филип Буков заради това... СНИМКА

Филип Буков, който съвсем скоро ще гледаме в новия тв сериал на bTV "Татковци", поднесе голяма изненада на последователите си в социалните мрежи със скорошния си пост, в който споделя с вълнение какво признание е получил наскоро.
 
Актьорът, който блесна с ролята си на д-р Хаджихристев в култовата медицинска поредица "Откраднат живот", е бил удостоен с наградата "Андрей Баташов" за творчески постижения на театралното и кино изкуство.
 

"Събота (21.08.), беше специален ден за мен. Орднът на Рицарите Тамплиери - Велик приорат Българоя ме удостои с наградата "Андрей Баташов" за творчески постижения в сферата на театралното и кино изкуство. Тя се присъжда на млади актьори на възраст до 33 години и аз съм нейният четвърти носител.

Филип Буков претърпя инцидент! Бил на косъм от... СНИМКИ

Това е първата ми награда след завършването на театралната академия и затова смея да твърдя, че е и първата ми професионална такава. Благодаря за честта и признанието. За мен това ще остане сантимет за цял живот, а първите неща винаги се помнят. Вляво е Великият приор - ген. Румен Ралчев, а отдясно на мен е председателят на комисията, големият български актьор Васил Банов", пише с гордост и много вълнение Буков./show.blitz.bg

Коментирай